The World Bank Working for a World Free of Poverty Microdata Library
  • Data Catalog
  • About
  • Collections
  • Citations
  • Terms of use
  • Login
    Login
    Home / Central Data Catalog / ARM_2004_ILCS_V02_M / variable [F30]
central

Integrated Living Conditions Survey 2004

Armenia, 2004
Get Microdata
Reference ID
ARM_2004_ILCS_v02_M
Producer(s)
National Statistical Service of the Republic of Armenia (NSS RA)
Collection(s)
Fragility, Conflict and Violence
Metadata
Documentation in PDF DDI/XML JSON
Created on
Feb 22, 2018
Last modified
Apr 24, 2018
Page views
91526
Downloads
8650
  • Study Description
  • Data Description
  • Documentation
  • Get Microdata
  • Data files
  • f1
  • f2
  • f3
  • f4
  • f5
  • g1
  • h1
  • h2
  • hh
  • households
  • income_a1
  • j1
  • l2
  • l3
  • z3_1
  • x1
  • x2
  • x3
  • x4
  • x5
  • y1
  • z1
  • z3_2
  • mem

if no, what is the main reason? (m2_text)

Data file: hh

Overview

Valid: 370
Invalid: 0
Type: Discrete
Start: 757
End: 786
Width: 30
Range: -
Format: character

Questions and instructions

Categories
Value Category Cases
25 ï³ñí³ Ù»ù»Ý³ áõÝ»Ýù 1
0.3%
3 1
0.3%
²ÝÇÙ³ëï ¿ ѳٳñ»É 1
0.3%
²ß˳ï³í³ñÓÁ µ³ñÓñ ¿ 1
0.3%
²ß˳ïáÕ 1
0.3%
²ß˳ïáÕ »Ù 1
0.3%
²í»ÉÇ ì³ï 1
0.3%
³ÕçÇÏÁ Çé»Ýó Ñ»ï ¿ 1
0.3%
³Ù³ã»É »Ý ÷³ëé³ÃÕûñ Ý»ñϳ۳óÝ 1
0.3%
³Ù³ãáõÙ »Ù 1
0.3%
³Ù»Ý ÙdzíáñÁ ãÇ µ³í³ñ³ñáõÙ 1
0.3%
³ÙáõëÇÝÁ ³ß˳ïáõÙ ¿ 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ ÑáÕ 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ ,ÑáÕ 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ ¨ ÑáÕ áõÝ»Ýù 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ ¨ÑáÕ áõÝ»Ýù 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ áõÝ»Ýù 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ, ÑáÕ 4
1.1%
³Ý³ëáõÝ, ÑáÕ áõÝ»Ý 1
0.3%
³Ý³ëáõÝ, ÑáÕ áõÝ»Ýù 3
0.8%
³Ý³ñ¹³ñáõÃÛ³Ý å³ï׳éáí 1
0.3%
³ÝÑñ³Ï ã¿ 1
0.3%
³ß˳ï³Ýù ³ÝóÝ»Éáõ 1
0.3%
³ß˳ïáÕ 1
0.3%
³ß˳ïáõÙ »Ù 2
0.5%
³ß˳ïáõÙ »Ù ¹áõñëÁ 1
0.3%
³ß˳ïáõÙ »Ù, ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 1
0.3%
³ß˳ïáõÝ³Ï »Ý 1
0.3%
³ß˳ïõáÙ »Ýù 1
0.3%
³å³Ñáíí³Í 1
0.3%
³å³Ñáíí³Í »Ý ѳٳñ»É 1
0.3%
³í»ÉÇ Ï³ñÇù³íáñÝ»ñ Ï³Ý 1
0.3%
³í»ÉÇ í³ï ³åñáÕ Ï³ 1
0.3%
³í»ÉÇ í³ï ³åñáÕÝ»ñ Ï³Ý 1
0.3%
³í»Éáñ¹ »Ù ѳٳñáõÙ ¹ÇÙ»É 1
0.3%
³í»Éáñ¹ óÉ˳ó³í³ÝùÝ»éÇ Ñ»ï ·Éá 1
0.3%
³íïáÙ»ù»Ý³ 1
0.3%
³íïáÙ»ù»Ý³ÛÇ ³éϳÛáõÃÛáõÝ 1
0.3%
³ñųݳå³ïíáõÃÛáõÝ 1
0.3%
´³É»ñÁ ãµ³í³ñ³ñ»Éáõ å³ï׳éáí 1
0.3%
µ³É»ñÁ ãÇ Ñ³Ù³å³ï 1
0.3%
µ³É»ñÁ ãµ³í³ñ³ñ»Éáõ å³ï׳éáí 9
2.4%
µ³É»ñÁ ã»Ý µ³í³ñ³ñ»É 1
0.3%
µ³É»ñÁ ãÇ µ³í³ñ³ñáõÙ 1
0.3%
µ³É»ñÁ ãÇ Ñ»ñÇù»É 1
0.3%
µ³É»ñÁ ãÇ Ñ»ñÇùáõÙ 1
0.3%
µ³É»ñÇ 2
0.5%
µ³É»ñÇ ãµ³í³ñ³ñ»Éáõ å³ï׳éáí 6
1.6%
µ³É»ñÇ ãµ³í³ñ³ñÙ³Ý å³ï׳éáí 1
0.3%
µ³í³ñ³ñ ¿ ³ß˳ï³í. 1
0.3%
µ³ñÓñ Ãáß³ÏÇ ÑÙ³ñ 1
0.3%
µ³ñÓñ Ãáß³Ï »Ý ëï³ÝáõÙ 1
0.3%
¶Çï»Ù áñ ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 1
0.3%
·ñ³ÝóáõÙ ãáõÝÇ 1
0.3%
·ñ³ÝóáõÙ ãáõÝ»Ç 1
0.3%
·ñ³Ýóí³Í Ù³ñ¹ ϳ 2
0.5%
·ñ³Ýóí³Í Ù³ñ¹ ãϳ 1
0.3%
·ñ³Ýóí³Í ã»Ù 1
0.3%
¹³ï³ñ³Ýáí µ³Å³Ýí³Í ã»Ý 1
0.3%
¹ÇÙ»É »Ù ã»Ý ïí»É 1
0.3%
¹ÇÙ»É »Ýù, ãÇ Ñ³ë»É 1
0.3%
¹áõñë ÙݳóÇÝù 1
0.3%
»ë ³Û¹ Çñ³íáõÝùÁ ãáõݻ٠1
0.3%
»ë ÇÝ× ÃáõÛÉ ¿»Ù ïí»É 1
0.3%
»ñ»Ë³Ý»ñÁ ã³÷³Ñ³ë »Ý 2
0.5%
»ñ»Ë³Ý»ñÇ ã³÷³Ñ³ë ¹³éݳÉáõó Ñ» 1
0.3%
»ñ»Ë³Ý»ñë ã³÷³Ñ³ë »Ý 1
0.3%
»ñ»Ë»Ý»ñÁ ÃáÕ û·Ý»Ý 1
0.3%
Áݹ ã»Ý. 1
0.3%
ÁÝï.ãÇ Ñ³Ý. 1
0.3%
Âáß³ÏÇ µ³ñÓñ³óáõÙÇó 1
0.3%
ÃÕûñÁ ïí»É »Ýù,ã·Çï»Ýù 1
0.3%
ÃáÕ Çñ³Ï³Ý ϳñÇù³íáñÝ»ñÁ û·ïí» 1
0.3%
Ãáß³ÏÁ µ³ñÓ ¿ 1
0.3%
Ãáß³ÏÁ µ³ñÓñ ¿ 1
0.3%
Ãáß³ÏÇ å³ï׳éáí ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 1
0.3%
ƴ𨠲ÞÔ²î²Üø βðàÔ ºÜ ¶îÜºÈ 1
0.3%
ÇÝÓ ãÇ Ñ»ï³ùñùñ»É 1
0.3%
ÇÝùݳëÇñáõÃÛáõÝ áõÝ»óáÕ Ù³ñ¹Á 1
0.3%
ϳñÇù ãϳ 1
0.3%
ϳñáÕ »Ý ³ß˳ï»É 1
0.3%
ÏÇÝÁ ·ñ³Ýóí³Í ã¿ 1
0.3%
ÏÇÝë ¨ áñ¹Çë ³Ûëï»Õ ·ñ³Ýóí³Í ã 1
0.3%
Ïïñ»É »Ý 1
0.3%
гٳï»Õ »Ý ³åñáõÙ 1
0.3%
г۳ëï³ÝÇ ·ñ³ÝóáõÙ ãáõÝÇ 1
0.3%
ѳٳñ»É »Ý ³å³Ñáíí³Í 1
0.3%
ѳݳñíáõÙ »Ù ³å³Ñáíí³Í 1
0.3%
ÑÇÝ ³ÝÓݳ·Çñ 1
0.3%
ÑáÕ ³Ý³ëáõÝ 3
0.8%
ÑáÕ , ³Ý³ëáõÝ 2
0.5%
ÑáÕ ¨ ³Ý. ϳ 1
0.3%
ÑáÕ ³Ý³ëáõÝ 4
1.1%
ÑáÕ Ï³ 1
0.3%
ÑáÕ áõÝ»Ýù 3
0.8%
ÑáÕ áõÝÇ 1
0.3%
ÑáÕ, ³Ù³ëáõÝ 1
0.3%
ÑáÕ, ³Ý³ëáõÝ 15
4.1%
ÑáÕ,³Ý³ëáõÝ 3
0.8%
ÑáÕ. ³Ý³ëáõÝ 4
1.1%
ÑáÕ.³Ý³ëáõÝ 1
0.3%
ÑáÕ³Ù³ë áõÝÇ 1
0.3%
ÑáÕÇ ë»÷³Ï³Ý³ï»ñ 1
0.3%
ÑáõÛë ã»Ù ¹ÝáõÙ 1
0.3%
Øá½ ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 1
0.3%
Ù³ëݳíáñ ³ÝÓÝ ¿ áñáßáõÙ 1
0.3%
Ù»½ ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 1
0.3%
ٻϳ ã¿ÇÝ ï³Éáõ, ã»Ù ¿É ¹ÇÙ»É 1
0.3%
Ù»Ýù ³Ûëï»ÕÇ µÝ³ÏÇã ã»Ýù 1
0.3%
Ù»ñ Ùñ³íáñÝ»ñÁ ã»Ý Ñ»ñÇù»É 1
0.3%
Ù»ñ ï³Ý íñ³ »ñ»Ë³Ý»ñ. 1
0.3%
Ù»ñÅ»É »Ý 1
0.3%
Ù»ù»Ý³ áõݻ٠1
0.3%
Ù»ù»Ý³ÛÇ í³×³éùÇ Ñ³Ù³ñ 1
0.3%
ÙdzáñÝ»ñÁ ã»Ý µ³í³ñ³ñáõÙ 2
0.5%
ÙdzíáñÝ»ãÁ ùÇã »Ý 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ã»Ý µ³í³ñ³ñáõÙ 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ã»Ý Ñ»ñÇùáõÙ 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ã»Ý µ³í³ñ³ñ»É 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ã»Ý µ³í³ñ³ñáõÙ 2
0.5%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ã»Ý Ñ»ñÇùáõÙ 3
0.8%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ãÇ µ³í³ñ³ñ»É 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ãÇ µ³í³ñ³ñõáÙ 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ãÇ Ñ³Ù³å³ï³ëÕ³ÝáõÙ 1
0.3%
ÙdzíáñÝ»ñÁ ãÇ Ñ»ñÇùáõÙ 2
0.5%
ݳËÏÇÝ ·ÛáõÕ³å»ï. 1
0.3%
ßñç³ÝÇó »Ï³Í 1
0.3%
ßñç³ÝÇó »Ýù »Ï»É 1
0.3%
àÕáñÙáõÃÛáõÝ ¿ 1
0.3%
áí ÑáÕ áõÝÇ ã»Ý ¿É ·ñáõÙ 1
0.3%
áõ³ëÝáÕ »Ýù 1
0.3%
áõÝ»Ýù ë»÷³Ï³Ý ÑáÕ 1
0.3%
áõë³ÝáÕ »Ýù 1
0.3%
áõñÇßÇ Ù»ù»Ý³ ¿ ·ñ³Ýóí³Í Çñ»Ýó 1
0.3%
â»Ù ¹ÇÙ»É 1
0.3%
â»Ýù Ñ»ï³ùñùí»É 1
0.3%
âÇ Ñ³ëÝáõÙ 3
0.8%
âÇ Ñ³ë»É 1
0.3%
âÇ Ñ³ëÝáõÙ 2
0.5%
ãµ³ó³ïñ»ó 1
0.3%
ã·Çï»Ù 1
0.3%
ã·Çï»Ù áõñ ·Ý³Ù áõÙ ¹ÇÙ»Ù 1
0.3%
ã·Çï»Ýù 1
0.3%
ã»Ù ¹ÇÙ»É 1
0.3%
ã»Ù ¿É ¹ÇÙ»É 1
0.3%
ã»Ù ѳٳå³ï³ë˳ÝáõÙ 1
0.3%
ã»Ù ó³Ýϳó »É 1
0.3%
ã»Ù ¹ÇÙ»É 2
0.5%
ã»Ù ¿É ¹ÇÙ»É 1
0.3%
ã»Ù áõ½áõÙ 1
0.3%
ã»Ù íëï³ÑáõÙ 2
0.5%
ã»Ù ó³Ýϳó»É 1
0.3%
ã»Ý Áݹ·ñÏ»É 1
0.3%
ã»Ý ѳٳå. 1
0.3%
ã»Ý ѳٳå³ï³ë˳ÝáõÙ 1
0.3%
ã»Ý ѳßí³é»É 1
0.3%
ã»Ý áõ½áõÙ, ã»Ý ï³ÉÇë 2
0.5%
ã»Ý ó³Ýϳó»É 1
0.3%
ã»Ýù ѳٳå 1
0.3%
ã»Ýù ѳٳå³ï³ë˳ÝáõÙ 1
0.3%
ã»Ýù ¹ÇÙ»É 2
0.5%
ã»Ýù Áݹ·ñÏí³Í ³Û¹ ѳٳϳñ·áõÙ 1
0.3%
ã»Ýù ѳÙ. 1
0.3%
ã»Ýù ѳٳå³ï³ë˳ÝáõÙ 4
1.1%
ã»Ýù ѳٳå³ï³ë˳ÝáõÙ ³Û¹ ϳﻷ 1
0.3%
ã»Ýù Ñ»ï³ùñùñí»É 1
0.3%
ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 12
3.2%
ãÇ ³ß˳ïáõÙ 1
0.3%
ãÇ ¹ÇÙ»É 2
0.5%
ãÇ ÃáõÉÛ³ïñíáõÙ 1
0.3%
ãÇ Ñ³ÝáõÙ 2
0.5%
ãÇ Ñ³ë»É 9
2.4%
ãÇ Ñ³ëÝáõÙ 85
23%
ãÇ Ñ³ëÝáõÙ, ÙdzíáñÝ»ñÁ ùÇã »Ý 1
0.3%
ãÇ Ñ³ëÝáõÙ. 1
0.3%
ãÇ Ñ»ï³ùñùñí»É 1
0.3%
ãÇ ó³Ýϳó»É 1
0.3%
ãáõÝ»Ý ·ñ³ÝóáõÙ 1
0.3%
å³ïÇí ãÇ µ»ñáõÙ 1
0.3%
å³ï׳鳵³ÝáõÙ »Ý, áñ µ³ñÓñ Ï»Ý 1
0.3%
ç³Ñ»É »ë, ·Ý³ ³ß˳ïÇ 1
0.3%
ë³ÑáõÝ ÑáÕ 1
0.3%
ë»÷. ÑáÕÇ 1
0.3%
ë»÷³Ï³Ý ³íïáÇ å³ï׳éáí 1
0.3%
ëå³ëáõÙ ¿ÇÝù 1
0.3%
ëïáñ³óáõóÇã ¿ ³Õù³ïáõÃÛ³Ý Ýå³ë 1
0.3%
ì³ñ¹áõßÁ ãÇ áõ½áõÙ 1
0.3%
î³ÝÁ å»ïù ¿ ѳßٳݹ³Ù ÉÇÝÇ 1
0.3%
ï³ÝÁ ³ß˳ïáÕ ãϳ 1
0.3%
ï³ÝÁ ϳ ã³÷³Ñ³ë ³ß˳ïáÕ Ó»éù 1
0.3%
ï³ÝÁ Ï³Ý ³ß˳ïáõÝ³Ï ï³ñÇùÇ Ù³ñ 1
0.3%
ï³ñÇù³ÛÇÝ ë³Ñٳݳ÷³ÏÙ³Ý å³ï׳é 1
0.3%
ïÕ³ ¨ Ãáé áõݻ٠·ñ³Ýóí³Í 1
0.3%
ïÕ³Ý µ³Ý³ÏáõÙ ¿ 1
0.3%
ïÕ³ë Ý»ñϳ ã¿, µ³Ûó ·ñ³Ýóí³Í ¿ 1
0.3%
÷³Ëëï³Ï³Ý »Ù 1
0.3%
÷áÕ »Ý áõ½áõÙ 1
0.3%
ù³ÝÇ áñ ³Ýѳï ÓéÝ»ñ»ó »Ù 1
0.3%
ùñáç ïÕ³Ý ·ñ³Ýóí³Í ¿ Çñ Ùáï 1
0.3%
ûñ»ÝùÇ Ã»ñ ÉÇÝ»ÉÁ 1
0.3%
ûñ»ÝùÇ Ã»ñáõÃÛáõÝÁ 1
0.3%
Warning: these figures indicate the number of cases found in the data file. They cannot be interpreted as summary statistics of the population of interest.
Back to Catalog
The World Bank Working for a World Free of Poverty
  • IBRD IDA IFC MIGA ICSID

© The World Bank Group, All Rights Reserved.

This site uses cookies to optimize functionality and give you the best possible experience. If you continue to navigate this website beyond this page, cookies will be placed on your browser. To learn more about cookies, click here.