The World Bank Working for a World Free of Poverty Microdata Library
  • Data Catalog
  • About
  • Collections
  • Citations
  • Terms of use
  • Login
    Login
    Home / Central Data Catalog / DIME / NPL_2017_AFSPIE-EL_V01_M / variable [F4]
dime

Agriculture and Food Security Project Impact Evaluation 2017, Endline Survey

Nepal, 2017
Get Microdata
Reference ID
NPL_2017_AFSPIE-EL_v01_M
DOI
https://doi.org/10.48529/rxbe-7g42
Producer(s)
Paul Christian (Development Impact Evaluation (DIME))
Collection(s)
Development Impact Evaluation (DIME) Impact Evaluation Surveys
Metadata
Documentation in PDF DDI/XML JSON
Created on
Mar 05, 2020
Last modified
Mar 05, 2020
Page views
224132
Downloads
3998
  • Study Description
  • Data Description
  • Documentation
  • Get Microdata
  • Data files
  • microdata_endline

Explain why. (avail_goat2_not)

Data file: microdata_endline

Overview

Valid: 78
Type: Discrete
Start: 14227
End: 14337
Width: 111
Range: -
Format: character

Questions and instructions

Categories
Value Category Cases
1 mahina bhanda muni ko bhaysko la 1
1.3%
1 mahina umer bhaeko le naapna namileko 1
1.3%
1 month matrai pugekole 1
1.3%
10 barsha bhanda badi umer bhayeko le napna namilne 1
1.3%
1mahina ko matra bhayera 2
2.6%
2 mahina ko vayekole nanapeko 1
1.3%
3 mahina ko vayeko la nanapeko 1
1.3%
3 month ko umer bhayeko le napna namileko 1
1.3%
3 months matra bhayekole 1
1.3%
4 mahina bhanda kam umer bhaeko hunale 1
1.3%
4 mahina ko bhayeko ley 1
1.3%
4 mahina ko vayeko lananapyeko 1
1.3%
5 barsa bhanda badi bhayeko karan le garda 1
1.3%
5 mahina ko vayekola 1
1.3%
59 months vanda mathiko umer vayeko le 1
1.3%
6 Mahina Vanda Kam Umer Vayakole Nap Lina Nasakiyako 1
1.3%
6 Mahina sammako Umer napugekole 1
1.3%
6 barsa ko vayeko le nanapeko 1
1.3%
6 mahena bhanda kam bhaya ko hunale 1
1.3%
6 mahena bhanda kam umer bhayako hunale na napyako 1
1.3%
6 mahena bhanda kam umer ko hunale 1
1.3%
6 mahena vanda kam vayako la garda 1
1.3%
6 mahina bhanda kam bhayekole 1
1.3%
6 mahina bhanda kam bhyeko la mapan garna sakiena 1
1.3%
6 mahina bhanda kam umer bhayeko le 1
1.3%
6 mahina bhanda kam umer bhayeko le napna na millne 1
1.3%
6 mahina bhanda kam umer vayekole nanapeko 1
1.3%
6 mahina bhanda muniko xa 1
1.3%
6 mahina napugeko le nanapeko 1
1.3%
6 mahina napugekole napna sakien 1
1.3%
6 mahina vanda kam umer ko vayer 1
1.3%
6 mahina vannda sano vayako le 1
1.3%
6 maina vanda kam umar vayako 1
1.3%
6 minths vanda kamko vayekole 1
1.3%
6 month vanda kam umer vayeko le 3
3.8%
6 month vanda kamko1 1
1.3%
6 month vanda mathi umerko bakhara navayeko 1
1.3%
6 month vanda mathiko bakhara navayeko 1
1.3%
6 month vanda sano vayakola nanapako 1
1.3%
6 months vanda kam age ko hunale nap naliyeko 1
1.3%
6 months vanda kam age ko hunale napna sakiyena 1
1.3%
60 MAINABHANDA MATHI CHHAN 1
1.3%
60 mahina bhanda badi umerko 1
1.3%
60 month Banda badhiko chha 1
1.3%
60 month banda dherai bhaeko la mapan garna sakiena 1
1.3%
60 month bhanda badi age ko 1
1.3%
6barsa bhanda mathi ko umer bhayeko le mapan garna sakiyena 1
1.3%
6mahina bhanda kam umer bhayekale mapan garna sakiyena 1
1.3%
7barsa bhanda badi ko bhayera 1
1.3%
96 month vayekole mapan garna sakiyena 1
1.3%
Age 2 month matra vayeko lay 1
1.3%
Arko bakhra 6 mahina vanda sano vayakole 1
1.3%
Bakhra Birami Vayakole 1
1.3%
Bhakhara ko age 9 barsa vayakolay napna melana 1
1.3%
Boka 3 mahina matra pura vayeko 1
1.3%
Budhi bakhri vayekole napna yogya umer xaina 1
1.3%
Chha mahina bhanda kam umer bhayera 1
1.3%
Chha mahina vanda sano umerle garda 1
1.3%
Chha mahina vannda kamko vayer 1
1.3%
Janme ko ek mahina matra bhayeko le 1
1.3%
Lunjat goth ma chha gharma chhaina 1
1.3%
Naap ounako lagi bakhra ko upayukta umer navaekole 1
1.3%
Naapa yogya navayako 1
1.3%
Pach barsa katisakeko bhayera tablet le liyena 1
1.3%
Patho 5 mahina matra vayeko 1
1.3%
Tin barsa banda matiko 1
1.3%
Umer 6 mahina bhanda kam 1
1.3%
Umer badi vayekole napnu naparne 1
1.3%
Umer napugeko hunale napna upyutkya nabhayeko 1
1.3%
age badhi bhayako bhayara na lekyo 1
1.3%
bakhra 60 mahina vanda badi umer vayakole 1
1.3%
bakhra das barsa bhayekole yek saye bish mahina hunchha tabletma lidaina commentma bhakhrako nap rakhiyeko chha 1
1.3%
napna ko lagi umer badi vayeko 1
1.3%
napna upaukta umer navayeko 1
1.3%
uta 2 years bhanda badhi bhayara 1
1.3%
Warning: these figures indicate the number of cases found in the data file. They cannot be interpreted as summary statistics of the population of interest.
Back to Catalog
The World Bank Working for a World Free of Poverty
  • IBRD IDA IFC MIGA ICSID

© The World Bank Group, All Rights Reserved.

This site uses cookies to optimize functionality and give you the best possible experience. If you continue to navigate this website beyond this page, cookies will be placed on your browser. To learn more about cookies, click here.