The World Bank Working for a World Free of Poverty Microdata Library
  • Data Catalog
  • About
  • Collections
  • Citations
  • Terms of use
  • Login
    Login
    Home / Central Data Catalog / DIME / NPL_2017_AFSPIE-EL_V01_M / variable [F4]
dime

Agriculture and Food Security Project Impact Evaluation 2017, Endline Survey

Nepal, 2017
Get Microdata
Reference ID
NPL_2017_AFSPIE-EL_v01_M
DOI
https://doi.org/10.48529/rxbe-7g42
Producer(s)
Paul Christian (Development Impact Evaluation (DIME))
Collection(s)
Development Impact Evaluation (DIME) Impact Evaluation Surveys
Metadata
Documentation in PDF DDI/XML JSON
Created on
Mar 05, 2020
Last modified
Mar 05, 2020
Page views
238631
Downloads
4034
  • Study Description
  • Data Description
  • Documentation
  • Get Microdata
  • Data files
  • microdata_endline

Explain why. (avail_goat4_not)

Data file: microdata_endline

Overview

Valid: 169
Invalid: 0
Type: Discrete
Start: 14412
End: 14484
Width: 73
Range: -
Format: character

Questions and instructions

Categories
Value Category Cases
1 mahina ko bakra vayeko le napna sakiyena 1
0.6%
1 mahina ko vayekole nanaapeko 1
0.6%
1 mahinako vayer nanapeko 1
0.6%
1 month bhanda sano xa 2
1.2%
13 barsa pura vayako 1
0.6%
2 mahina ko vayer nanapeko 1
0.6%
3 mahina bhanda kam umerko bhayakole 1
0.6%
3 mahina matra pura vayeko 1
0.6%
3 month vanda age kam vayeko lay 1
0.6%
4 mahina matra pugeko napna yogya navayako 1
0.6%
4 mahina matra vayekole 1
0.6%
4 mahinako matra vayekola 1
0.6%
5 barsa bhanda badu bhayaki le napna sakiyana 1
0.6%
5 barsa vanda badi vako 1
0.6%
5 barsa vanda mathi chha 1
0.6%
5 barsha bhanda mathi ko umer bhayekole nanapeko 1
0.6%
5 barsha vandha badhi umer vayekole nanapeko 1
0.6%
5 mahena bhanda kam umer ko bhako hunale 1
0.6%
5 mahina vanda kam umer vayeko le 1
0.6%
5 mahina vanda kam vayekole 1
0.6%
59 month vanda badhi umer vayeko le 1
0.6%
59 month vanda mathi vayeko le 1
0.6%
59 month vanda thulo umer vayeko le 2
1.2%
6 MAHINA MUNIKO BHAYEKOLE 1
0.6%
6 barsa bhanda badhi bhayeko le 1
0.6%
6 barsa bhanda mathi chhan 1
0.6%
6 barsa bhanda thulo bhayeko bhayera 1
0.6%
6 mahena bhanda kam bhaya ko hunale na napako 1
0.6%
6 mahena bhanda kam umer ko bhayako hunale 1
0.6%
6 mahena vanda kam umer vaya ko 1
0.6%
6 mahena vanda kam vayekole 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umar bhyeko la mapan garna sakiena 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umar bhyeko la mspan garna sakiena 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umar bhyeko le mapan garna sakiyena 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umeeeeeer 6 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umer bhayakole 1
0.6%
6 mahina bhanda kam umer bhayekole 2
1.2%
6 mahina bhanda muni ko matra xa 1
0.6%
6 mahina bhanda saano vayeko 1
0.6%
6 mahina bhanda sano bhayeko le 1
0.6%
6 mahina bhanda sano vako la 1
0.6%
6 mahina muni ko bhayekole 1
0.6%
6 mahina pugeko 6ain 1
0.6%
6 mahina vanda kam ko vayera 1
0.6%
6 mahina vanda kam umer ko vayer 2
1.2%
6 mahina vanda kam umer vayekole napna yogya navayeko 1
0.6%
6 mahina vanda kam umerko 3
1.8%
6 mahina vanda kam umerko vayeko 1
0.6%
6 mahina vanda kam umerko vayeko le 1
0.6%
6 mahina vanda kam umerko vayekole 1
0.6%
6 mahina vanda kam umerko vyekale 1
0.6%
6 mahina vanda kam vako 1
0.6%
6 mahina vanda kam vayara 1
0.6%
6 mahina vanda kam vayekole 1
0.6%
6 mahina vanda umer kam vaeko 1
0.6%
6 mahina vannda kam umer vayako le 1
0.6%
6 mahina vannda sano vayako le 2
1.2%
6 maina vanda kam umer vakole 1
0.6%
6 month Banda kam user bhayekole 1
0.6%
6 month banda kam bhaeko la mapan garna sakiena 1
0.6%
6 month banda kam umar baeko la mapan garna sakiena 1
0.6%
6 month bhanda kam vaya kale nap lina nasak ko 1
0.6%
6 month bhanda kam bhaeko la mapan garna sakiena 1
0.6%
6 month bhanda kam bhayako n napeko 1
0.6%
6 month bhanda kam umar bhyeko la mapan garna sakiena 1
0.6%
6 month bhanda kam umer bha ko le napna nmileko 1
0.6%
6 month bhanda muni ko bakhara ho 1
0.6%
6 month bhanda sano cha 1
0.6%
6 month bhanda sano xa 1
0.6%
6 month muniko bhayekole 1
0.6%
6 month vanda kaam vayako laa 1
0.6%
6 month vanda kam vaya ko 1
0.6%
6 month vanda kam age hunale naap lina sakiyena 1
0.6%
6 month vanda kam umer vayeko le 2
1.2%
6 month vanda kam umer vayekole 1
0.6%
6 month vanda kam vayako la 1
0.6%
6 month vanda mathiko bakhara navayeko 1
0.6%
6 months bhanda kam umer vayekole 1
0.6%
6 months vanda kam age ko hunale napne goat xina 1
0.6%
6 months vanda kam umer vayeko le 1
0.6%
6 months vanda kam umer vayekole 1
0.6%
6 months vanda kamko vayekole 1
0.6%
6 months vanda sano umer vayekole napna nasakeko 1
0.6%
60 mahina vanda badi umer pugekole 1
0.6%
6mahina bhanda kam umer bhayekale 1
0.6%
6mahina bhanda kam umer bhayekale mapan gqrna sakiyena 1
0.6%
6month bhanda kaam ummer bhayekole 1
0.6%
6month vanda ni kam vako karanle garda nap lina sakiyana 1
0.6%
7 monthako eauta birami ra aru chai 5 barsha badhi umearko bhayekole 1
0.6%
7yr vayeko la napana na mileko 1
0.6%
8 year ko bhayako le 1
0.6%
9 barsa pura vaeko le napien 1
0.6%
Anya charauna lageko 1
0.6%
Aumer badibhako chhan 1
0.6%
Bakhra 6 barsa bhanda badhi umer bhayekale mapan garna sakiyena 1
0.6%
Bakhra 6mahina bhanda kam umer bhayekale mapan garna sakiyena 1
0.6%
Bakhra ko umer 6 mahina bhanda kam bhayekale 1
0.6%
Bakhra x mahina bhanda kam umer bhayekable mapan garna sakiyena 1
0.6%
Bakhrako patha 3 mahina matra vayeko 1
0.6%
Bakhrako patho 1 mahina matra vayeko 1
0.6%
Bakhrako umer napugeko 1
0.6%
Bhakhara ko umer 5 mahina vayaka lay 1
0.6%
Bhakhra 1month ko matrai vayako karan napna sakiyana 1
0.6%
Bharker 4 mahina ko bhayako la 1
0.6%
Birame bhayako hunale 1
0.6%
Charauna l jangal ma lage ko 1
0.6%
Chautho bakhra napnako lagi varkharai 1mahina vayako karan napna sakiyana 1
0.6%
Chha mahina bhanda kam ko 1
0.6%
Chha mahina bhanda kam umer ko bhayeko le 1
0.6%
Chha mahina vanda kam ko vayer 3
1.8%
Chha mahina vanda kam vayekole 1
0.6%
Chha mahina vanda kamko bhayara 1
0.6%
Chha mahinaa bhanda kam umerko vayera 1
0.6%
Gharma 1ota matra chha aru sabae goth ma chha 1
0.6%
Janmako 3 mahaina bhayko la 1
0.6%
Janmeko ek mahina matra bhayeko 1
0.6%
Lekh ma charna gayeko lay 1
0.6%
Less then 6 month so 1
0.6%
Naapna yogya age navayako 1
0.6%
Naapna yogya navayako 1
0.6%
Naapna yogya umer navayako 1
0.6%
Napna yogya umer navayekole 1
0.6%
Napnako lagi yogye navayeko badhi umerako 1
0.6%
Pach barsa kateko le tablet le liyena 1
0.6%
Pach barsa pura bhayeko le tablet le liyena 1
0.6%
Patha pathi matra xa 1
0.6%
Patho 1 mahina matra pura vayeko 1
0.6%
Patho 3 mahina matra vayeko 1
0.6%
Patho 4 mahina matra vayeko 1
0.6%
Sano 2 month ko vayeko lee 1
0.6%
Sano ra birami rogi vayekole 1
0.6%
Sano vayakale naplina nasak ko 1
0.6%
Sano vayakole 6 maina vanda kam ko 1
0.6%
Six month bhanda kam bhayekole 1
0.6%
Uemer sano vayekole na napeko 1
0.6%
Umer 6 mahina bhanda kam vayeko 1
0.6%
Umer 6 mahina bhanda kam vayeko 2
1.2%
Umer 6 mahina bhanda kam vayekole 1
0.6%
Umer badi vayer napiyen 1
0.6%
Umer dherai bhauekolry 1
0.6%
Umer kam vayara naapna yogya xaina 1
0.6%
Umer kam vayara nappna yogya navayako 1
0.6%
Umer napugeko napna upukta nabhayako 1
0.6%
Upayukya umer ko nabhayeko 1
0.6%
anaya bakhara 6 month vanda sano vayekole 1
0.6%
aru bakhara ko umer 3 years bhanda badhi bhayara na napako 1
0.6%
baaki dui bakhra 9 days ko vayekole maapan garna namileko 1
0.6%
bakhra 7 years ko vayekole napna sakiyena 1
0.6%
bharkhar ek mahina pani umer nabhaeko le 1
0.6%
bharkharai janmeko bhakra vayera bakhra napna sakiyena 1
0.6%
ekdamai sano bhayekale 1
0.6%
goats 6 month vanda kam vayako la napna sakana 1
0.6%
lakh ma cha aaru goat haru 1
0.6%
less than six months 1
0.6%
napna yogya umer navayeko 1
0.6%
patha ani 2 years bhanda mathi bhayako le 1
0.6%
six barsa bhanda mathi ko bhayekole napna namilne bhayeko le 1
0.6%
six months bhanda kam 1
0.6%
Warning: these figures indicate the number of cases found in the data file. They cannot be interpreted as summary statistics of the population of interest.
Back to Catalog
The World Bank Working for a World Free of Poverty
  • IBRD IDA IFC MIGA ICSID

© The World Bank Group, All Rights Reserved.

This site uses cookies to optimize functionality and give you the best possible experience. If you continue to navigate this website beyond this page, cookies will be placed on your browser. To learn more about cookies, click here.