The World Bank Working for a World Free of Poverty Microdata Library
  • Data Catalog
  • About
  • Collections
  • Citations
  • Terms of use
  • Login
    Login
    Home / Central Data Catalog / SIEF / HTI_2014_ESDSIE-EL_V02_M / variable [F3]
sief

Projet Initiative de Renforcement des Services Scolaires 2014
Endline

Haiti, 2014
Get Microdata
Reference ID
HTI_2014_ESDSIE-EL_v02_M
DOI
https://doi.org/10.48529/v7ry-ng35
Producer(s)
The World Bank Group, Ministry of Education, Haiti (Ministère d’Education Nationale et Formation Professionnelle – MENFP)
Collection(s)
The Strategic Impact Evaluation Fund (SIEF) Fragility, Conflict and Violence
Metadata
Documentation in PDF DDI/XML JSON
Created on
Aug 01, 2023
Last modified
Aug 01, 2023
Page views
49133
Downloads
1135
  • Study Description
  • Data Description
  • Documentation
  • Get Microdata
  • Data files
  • dataendline_director_mod_0723.dta
  • dataendline_egra_creole_mod_0723.dta
  • dataendline_french_0723.dta
  • dataenline_school_mod_0723.dta
  • dataenline_teacher_mod_0723.dta

23. Eske ou te absan sem?n pase? [SI WI] Poukisa ou te absan? (qe23)

Data file: dataendline_french_0723.dta

Overview

Valid: 331
Invalid: 1
Minimum: 1
Maximum: 88
Type: Discrete
Decimal: 0
Start: 587
End: 588
Width: 2
Range: 1 - 88
Format: Numeric

Questions and instructions

Categories
Value Category Cases
1 Non mwen pa t absan sem�n pase 245
74%
2 Wi, paske yo te voye m toune pou lajan lek�l 2
0.6%
3 Wi, paske mwen te malad 49
14.8%
4 Wi, paske mwen te leve ta 4
1.2%
5 Wi, paske mwen pa t gen anyen pou m manje 1
0.3%
6 Wi, paske mwen te ale nan ant�man 1
0.3%
7 Wi, paske se te jou mache/ jou pou prepare jou mache a 1
0.3%
8 Wi, paske f� m te okipe fr� m ak s� m 1
0.3%
9 Wi, paske f� m te pran swen yon moun nan fanmi m ki malad 5
1.5%
10 Wi, paske te gen l�t travay lakay mwen 2
0.6%
11 Wi, paske m pa t gen mwayen transp� /mwayen transp� a te anreta 1
0.3%
12 Wi, paske mwen pa t gen inif�m pou m mete 5
1.5%
13 Wi, paske el�v yo ak pwofes� yo maltrete m lek�l la 0
0%
14 Wi, paske lek�l la tw� danje 0
0%
15 Wi, paske lek�l la tw� di 0
0%
16 Wi, paske lek�l pa enteresan 0
0%
17 Wi, paske te gen move tan 2
0.6%
77 L�t 11
3.3%
88 Pa konnen/Pa vle reponn 1
0.3%
Sysmiss 1
Warning: these figures indicate the number of cases found in the data file. They cannot be interpreted as summary statistics of the population of interest.
Back to Catalog
The World Bank Working for a World Free of Poverty
  • IBRD IDA IFC MIGA ICSID

© The World Bank Group, All Rights Reserved.

This site uses cookies to optimize functionality and give you the best possible experience. If you continue to navigate this website beyond this page, cookies will be placed on your browser. To learn more about cookies, click here.