The World Bank Working for a World Free of Poverty Microdata Library
  • Data Catalog
  • About
  • Collections
  • Citations
  • Terms of use
  • Login
    Login
    Home / Central Data Catalog / AFG_2017_SABER-SD_V01_M / variable [F5]
central

SABER Service Delivery 2017, Measuring Education Service Delivery

Afghanistan, 2017
Get Microdata
Reference ID
AFG_2017_SABER-SD_v01_M
DOI
https://doi.org/10.48529/7zgb-0n56
Producer(s)
World Bank
Collection(s)
Fragility, Conflict and Violence
Metadata
Documentation in PDF DDI/XML JSON
Created on
Mar 04, 2019
Last modified
Jun 11, 2019
Page views
189613
Downloads
28745
  • Study Description
  • Data Description
  • Documentation
  • Get Microdata
  • Data files
  • m1s.dta
  • m2s.dta
  • m3s.dta
  • m3s_5.dta
  • m4s.dta
  • m4s_a.dta
  • m5s.dta
  • m6s.dta

11.99. What is the main reason that some pupils cannot do these activities (in Q (m4sdq11_99_o)

Data file: m4s.dta

Overview

Valid: 200
Invalid: -
Type: Discrete
Start: 2734
End: 2793
Width: 60
Range: -
Format: character

Questions and instructions

Categories
Value Category Cases
161
80.5%
اقتصادی 1
0.5%
به دلایل دوری راه به مکتب همه روزه آمده نمی توانند. مشکلات 1
0.5%
به دلیل اینکه مکتب استاد کافی ندارد که همه مضمون ها را بخوان 1
0.5%
به دلیل ضعف اقتصادی 1
0.5%
به دلیل نبودن کلان درخانه تا با آنها همکاری نماید 1
0.5%
بی توجهی فامیل درقبال شاگردان 1
0.5%
تعداد زیاد شاگردان در صنف و نبود جای مناسب 1
0.5%
تعداد شاګردان ضعیف هستن 1
0.5%
د تعمیر نشتوالی 1
0.5%
د ځای نشتوالی یعنی ډیر نږدی ناست دی او اقتصادی مشکل د فامیل 1
0.5%
درگیر کار شاقه هسته. 1
0.5%
ساحه تعمیر او سرپناه نه لری 1
0.5%
صنف اقتصادی 1
0.5%
ضعف اقتصادی ضعف عاطفی وغیره 1
0.5%
ضعف اقتصادی مشکلات راه ها نبود همکاری درخانه 1
0.5%
ضعف اقتصادی نبود همکاری در خانه و غیر حاضری در مکتب دلیل هست 1
0.5%
ضعف اقتصادی نقش غلط مردم از مکاتب نبود همکار در خانه و غیره 1
0.5%
ضعف اقتصادی و نبودن همکار در خانه 1
0.5%
ضعف اقتصادی. نبود همکار درخانه. نبود امکانات وغیره 1
0.5%
عدم وجود باسواد درخانه 1
0.5%
عوامل اقتصادی در خانواده 1
0.5%
غربت 1
0.5%
غیر حاضری 1
0.5%
غیر حاضری از مکتب 1
0.5%
غیر حاضری کار شاقه 1
0.5%
مشکلات اقتصادی، نبود کورس های آموزشی،‌ نبود همکار درخانه 1
0.5%
مصروف بودن کار شاقه 1
0.5%
مصروف کار شاخه 1
0.5%
مصروف کار شاقه بودن 1
0.5%
مصروف کار شاقه بودن 1
0.5%
مصروف کار شاقه بودند 1
0.5%
ناامنی 1
0.5%
نبود باسواد درخانه تا با شاگرد همکاری نماید 1
0.5%
نبود مکان مناسب برای دختران، برداشت نا روست از به کتاب رفتن 1
0.5%
نبود همکار در خانه تا با شاگردان کمک نماید عدم تشویق در خانو 1
0.5%
نبود همکار در خانه همرای شاگردان تا کمک نماید 1
0.5%
نبود همکاری در خانه 1
0.5%
نبودن کتاب ها 1
0.5%
کتاب او قلم شکل 1
0.5%
Warning: these figures indicate the number of cases found in the data file. They cannot be interpreted as summary statistics of the population of interest.
Back to Catalog
The World Bank Working for a World Free of Poverty
  • IBRD IDA IFC MIGA ICSID

© The World Bank Group, All Rights Reserved.

This site uses cookies to optimize functionality and give you the best possible experience. If you continue to navigate this website beyond this page, cookies will be placed on your browser. To learn more about cookies, click here.